45-годишен шофьор нападна полицаи по време на проверка посред бял ден на

...
45-годишен шофьор нападна полицаи по време на проверка посред бял ден на
Коментари Харесай

45-годишен без книжка нападна полицаи по време на проверка посред бял ден в Мизия

45-годишен шофьор нападна полицаи по време на инспекция измежду бял ден на улица в Мизия. В първия ден на Коледа към 14.30 ч. чиновниците на реда спрели лек автомобил по една от улиците в града. Зад кормилото бил 45-годишен мъж, който още в първия миг почнал да се държи жестоко и надменно. Когато служителите на реда му поискали документи, напрежението сред лидера и униформените ескалирало още повече.  

" Спряхме го, тъй като колата криволичеше по улицата. Мъжът е от престъпния континент и няма брошура. Беше очевидно несъответстващ ", изясни пред Нова тв Георги Георгиев.

" Имаме камери в патрулката. Нападението е снимано. След като спряхме водача, го помолихме да излезе, с цел да му вземем проба за алкохол. Той стартира да се държи нападателно и ни посегна. В опит да му сложим белезниците, ме удари в кръста, само че успяхме да го арестуваме ", разяснява автоконтрольорът Тихомир Хубенов.

Автомобилът не е лишен от водача, свалени са регистрационните му табели, тъй като е отказал да даде проба. Полицаите прецизираха, че на мъжа ще му бъде формиран акт.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР